Καλός διαδικτυακός φίλος, σχολιάζει απηυδισμένος:

"Ο ορισμός του ηλίθιου: αυτος που κλεινει το κεντρο της πολης για αγωνα ποδηλασιας, την κυριακη που τα μαγαζια ειναι ανοικτα!
Εναλλακτικά: αυτος που κλεινει το κεντρο της πολης υποβαλλοντας εκατονταδες πολιτες σε ταλαιπωρια για μικροεκδηλωσεις που ανετα θα μπορουσαν να γινουν αλλου. Ελεοοος!"

Έχοντας αφήσει τις μεγαλουπόλεις εδώ και 15 χρόνια, έχω να πω ότι συχνά μια μικρού ή μεσαίου μεγέθους πόλη έχει να προσφέρει πολύ υψηλότερου επιπέδου ευζωία και άνεση στον καθένα μας, δημιουργικότητα στο χρόνο, νόημα και ομορφιά στην καθημερινότητα... Φεύγοντας από την ενός εκατομμυρίου πόλη της Θεσσαλονίκης το 2002, έζησα ή εργάστηκα στην Δράμα (45.000 κάτοικοι), την Ξάνθη (50.000 κάτ.), την Ορεστιάδα (20.000 κάτ) και την Κω (18.000 κάτ). Μου λείπουν λίγα πράγματα από τη Θεσσαλονίκη (ή την Αθήνα), πράγματα που τα χαιρόμουν εκεί από 1 έως 15 φορές το χρόνο και είχαν σχέση με συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις... Κέρδισα σε όλα τα υπόλοιπα... Εδώ στην Κω, με 45 χλμ ποδηλατόδρομου, δεν χρειάζεται να κλείσει το κέντρο για ποδηλασία... Μπορούμε όποτε θέλουμε να κινηθούμε αποκλειστικά με το ποδήλατο, να φορούμε πλέον μόνο βερμούδα και t-shirt με πέδιλα και να βουτάμε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου όποτε θέλουμε... Έχουμε κι εδώ την ένταση της δουλειάς μας, την κούραση που έχει καθένας... Όμως έχουμε και μια ποιότητα ζωής ασυναγώνιστη... Όσοι μπορείτε να φύγετε από τις δυο μεγαλουπόλεις, μην διστάσετε... Και κάτι ακόμη σημαντικότερο: μεγαλώνω με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά μου!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμώντας μιαν άξια διευθύντρια διεύθυνσης εκπαίδευσης, τη Χριστίνα - Χρυσάνθη Βαμβούρη

Μνήμη οσίου Παϊσίου Αγιορείτου

Ο ΝΑΤΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ 1821.