Γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Φίλε μπράβο.
Δεν σου το 'χα. Απέδειξες σε όλους μας ότι έχεις κοχώνες... Κάκαλα που λέμε στα ποντιακά. Κατάφερες και ανέβασες τον ψοφοδεή πατριωτισμό του Έλληνα στην κορυφή. Βλέπω στη Μακεδονία και τη Θράκη τις αντιδράσεις του κόσμου και νιώθω την εθνική ανάταση. Έκανες χειροπιαστό ότι υπάρχουν σύνορα και υπάρχουν άνθρωποι να τα φυλάξουν. Και δεν το απέδειξες μόνο στον Έβρο, αλλά το απέδειξες ΚΑΙ στη θάλασσα. Όσα δελτία ειδήσεων και βίντεο είδα από τη σημερινή επικαιρότητα έδειξαν ότι όχι μόνο έγινε επιτυχής αποτροπή λαθρομεταναστών στον Έβρο αλλά και επιτυχής αποτροπή με push backs σε βάρκες που μάλιστα τις περισσότερες από αυτές τις συνόδευε μέχρι τα σύνορα το Τουρκικό λιμενικό. Η αποτροπή των λαθρομεταναστών ΚΑΙ από θαλάσσης, ήταν σχεδόν καθολική.
Αυτό δείχνει πρώτον ότι η αποτροπή μπορεί να γίνει όταν εσύ το θέλεις και το επιδιώκεις. Αυτά που ακούγαμε χρόνια τώρα από αριστεροφωφικά και συριζαϊκά χείλη, τα "μα δεν μπορούμε", "ανθρωπιστικές κρίσεις" και οι "διεθνείς συνθήκες" ήταν ανθρωπιστικές (παρλα)ΠΙΠΕΣ μπλε με πράσινους και κόκκινους κόκκους.
Κυριάκο, έχεις πολύ καλή ομάδα. Όσο σκέφτομαι ότι αυτόν τον παπάρα τον Καμμένο τον διαδέχθηκε τούτος ο λεβέντης από την Καβάλα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, που όταν ανοίγει το στόμα του μιλάει σαν πεπειραμένος πολέμαρχος, βαρύς ολιγόλογος και μάγκας, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι καλός κόουτς. Γιατί κατέβασες ομαδάρα. Και μπράβο ρε Κυριάκο... Συγκάλεσες 5-10 ΚΥΣΕΑ, με εκπληκτικούς αξιωματικούς στην ηγεσία και παίρνεις άριστα.
Για την επιλογή του Χρυσοχοΐδη και τις δικές του κινήσεις τα έχουμε ξαναπεί... Αλάνθαστος...
Κυριάκο, συνέχισε με όση περισσότερη συνέπεια μπορείς, τον δρόμο που ήδη χάραξες τούτη τη βδομάδα. Αντιληφθήκαμε, ακόμη κι εμείς οι έχοντες φιλοπατρία ότι ως χώρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ...
Επίσης έστειλες το πιο εύστοχο μήνυμα σε όλους τους τάχα μου "πρόσφυγες"... Τους είπες με λίγες κουβέντες: "μάγκες μου, πρόσφυγες είστε στην Τουρκία, όχι εδώ. Διότι η Τουρκία είναι μια ομόθρησκή σας χώρα, ασφαλέστατη, αφού κανένας μέσα στους τελευταίους μήνες έως και χρόνια, δεν έπαθε τίποτε κακό στην Τουρκία... Αν δεν θέλετε να κινδυνεύσετε, μένετε Τουρκία".
Κυριάκο πλέον, η ΝΔ κι εσύ φεύγετε πολύ ψηλά σε επίπεδο δημοφιλίας. Να είσαι βέβαιος ότι οι ανόητοι εθνομηδενιστές που το παίζουν αντιπολίτευση, θα προσπαθήσουν τώρα να μας πείσουν ότι ήσουν απάνθρωπος κι ότι καταδίωκες ως Ηρώδης τις μωρομάνες με τα παιδάκια τους. Κυριάκο, ξέρουμε όλοι καλά ότι πρόκειται για χοντρές ανοησίες. Το νου σου Κυριάκο... Μην κιοτέψεις καθόλου. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ του 32% έχει μαζέψει τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου... Και το παλιό ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον ιστορικό του αρχηγό, είχαν στοιχειώδη φιλοπατρία. Τελειόφοιτος ήμουν στο Λύκειο Κυριάκο, όταν ο Ανδρέας κατέβασε όλο το στρατό και το ναυτικό και την αεροπορία για το Σισμίκ/Χόρα, κι όλοι τότε, τον αγαπήσαμε κομμάτι παραπάνω.
Κυριάκο, φτύσε το ΚΙΝΑΛ της Φώφης αλλά τον Ανδρουλάκη, την Καϊλή τη Διαμαντοπούλου και βέβαια τον Βενιζέλο να τους έχεις από κοντά. Αξίζουν το κόπο φίλε. Να μην σου πω ότι είναι δικοί σου άνθρωποι.
Κυριάκο, σώζεις την παρηκμασμένη πατρίδα. Και θα ανταμειφθείς φίλε. Θα κλείσεις οκταετία...
Όποιος σώσει την πατρίδα, έχει και τους πατριώτες μαζί του. Και κάτι πατσαβούρια στο χώρο της εθνομηδενιστικής φιλανθρωπίας που είτε στην εκπαίδευση είτε στις ΜΚΟ μαζεύουν ρούχα δήθεν για αφγανόπουλα, πρέπει να αρχίσεις να τα δίνεις παπούτσι. Από το δημόσιο βίο. Διότι τον μολύνουν και κυρίως μολύνουν τα παιδιά μας. Μην το παραβλέψεις αυτό φίλε μου! Στην 20χρονη εκπαιδευτική μου εμπειρία είδα αφιονισμένους "δασκάλους" να βρίζουν θεούς και δαίμονες, να κατηγορούν δήμαρχο, μητροπολίτη, βουλευτή της περιοχής τους, να κάνουν ασύστολη προπαγάνδα για την ντεμέκ φιλανθρωπία τους, να μαζεύουν μέχρι και παπούτσια για πακιστανόπουλα, ως πρόγραμμα σχολικής δραστηριότητας... Μπούρδες βέβαια. Μια επίσκεψη στο φιλόπτωχο συσσίτιο της τοπικής μητρόπολης αρκεί για οποιαδήποτε ευαισθητοποίηση. Και πρόσεχε Κυριάκο, διότι στο Υπουργείο Παιδείας έχεις σε θέσεις κλειδιά κάτι ζώα που θα υποσκάψουν προγραμματικά όλα τα καλά που προσπάθησες τούτες τις μέρες. Μην ξεχνάς, ο Λιάκος δεν είναι κάποιος ξένος στην Παιδεία. Και σαν τον Λιάκο είναι η πλειοψηφία στους εκπαιδευτικούς.
Βάστα φίλε. Αν και σε είχα για τζιτζιφιόγκο, τελικά είσαι παλλίκαρος...

(Φίλε, στην ανοιχτή επιστολή μου, έβαλα τη φωτογραφία με την κοράκλα σου τη Δάφνη... Ξέρεις γιατί... Έχω κι εγώ δυο κόρες, την μία τη λένε Δάφνη. Και πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες κάνουν κορίτσια... ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τιμώντας μιαν άξια διευθύντρια διεύθυνσης εκπαίδευσης, τη Χριστίνα - Χρυσάνθη Βαμβούρη

Μνήμη οσίου Παϊσίου Αγιορείτου

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ, Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ"